El partit Sallent – Les Franqueses es dona per acabat.

Fa breus instants se’ns ha comunicat la resolució del Comitè de Competició que ha donat per finalitzat el partit de segona catalana entre Sallent i Les Franqueses amb el resultat de 2 a 1 favorable al Sallent.

El partit es va suspendre el diumenge passat quan a falta de 2 minuts per a la finalització, després d’una falta favorable al Sallent, al costat de les banquetes, va acabar amb protestes de tots els jugadors i banquetes d’ambdós equips, llavors un jugador visitant va agredir un jugador del Sallent i va fugir cap als vestuaris sense poder ser identificat. L’àrbitre es va negar a continuar el partit si l’equip visitant no identificava el jugador.

Amb aquesta resolució favorable el Sallent, ascendeix a la classificació fins a la novena posició amb 23 punts. A 7 punts de la promoció d’ascens i 4 del proper rival el Sabadell Nord que ens visita aquest diumenge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s