Obligats a guanyar!

image

Aquest diumenge el primer equip s’enfronta a un rival complicat, que presentarà una plantilla amb molta experiència. Després de les dues derrotes consecutives a domicili caldrà assegurar els tres punts en litigi per no complicar la situació.

El partit de la primera volta va finalitzar amb el resultat de 2-0, els gols varen ser de Gago, i tot i que el Sallent va intentar sobreposar-se als dos gols del primer temps, no va trobar la forma de marcar. Confiem que diumenge les coses surtin millor malgrat les baixes que venim arrossegant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s