Guanyem a fora de casa! Castellar-Sallent, 1-3

El Sallent va assolir a la fi la primera victòria a domicili imposant-se amb justícia al Castellar per 1 a 3. La victòria va arribar en un partit en que el Sallent va haver de recòrrer a jugadors del juvenil, Miquel Soler titular que va cuallar un bon partit, i Vera que va haver d’entrar amb la lesió de Sansegundo.

image
Miquel Soler lluitant per la pilota. Foto @SanAndres82
image
Alberto un incordi per la defensa local. Foto @SanAndres82

També el concurs d’homes del B, va ser bàsica quan Cuadra va substituir a Castaño amb rampes i Marc Martinez als darrers instants va aportar també el seu granet de sorra substituint un gran Alberto.

image

El Sallent va sortir al camp amb un bon ritme i controlant el partit, i les primeres aproximacions no es van fer esperar amb la jugada clau del 0-1. Alberto controla amb el pit una pilota d’esquena a la porteria a 5 metres del mig del camp i sense pensar-s’ho engalta un fort xut que agafa el porter local avançat i aconsegueix un autèntic “golasso”.

image
Pla ho va tallar tot. Foto @SanAndres82

El Sallent va seguir amb el bon joc i mostrant-se més equip que un Castellar sense pòlvora en atac, però als darrers instants del primer temps una falta llunyana es pentinada involuntàriament per Sansegundo i Putxi, molt segur ahir, no pot fer res per aturar-la.

image

Però ahir era el dia del Sallent, el dia de guanyar lluny del seu feu, en una pilota penjada, aquest cop a l’àrea local Martin supera per alt seu marcador i remata de cap, que el porter treu de la capelleta, la pilota morta a l’àrea petita no la perdona Pla que fa el 1-2.

Amb victòria visitant s’arriba al descans.

image
Yuti va aparèixer quan calia per fer l’1 a 3. Foto @SanAndres82

Al segon temps el Castellar va sortir una mica més fort, però el Sallent feia molt mal a les contres tot i que faltava una mica d’encert per matar el partit.

Al minut 56 es va produir la lessió de genoll de Sansegundo, que estava fent un bon partit al mig del camp, tots varem tèmer una lessió greu, però afortunadament ja podem confirmar que sols es tracta d’un esquinç.

Els darrers 10-15 minuts de partit el Castellar es va abocar a la portà sallentina amb pilotes penjades i un reguitzell de còrners que la defensa del Sallent i Putxi es varen encarregar d’aturar.

image

Nervis, patiment, els minuts que no còrren, podem guanyar, almenys empatarem, xiula ja, ufff, 87, 88, 89, … som-hi …. I va aparèixer Yuti, pilota llarga… hi arriba abans que el porter local perd la perpendicularitat de la porteria però tot i així arriba a temps per posar la sentència i anotar el definitiu 1-3 que certificava la primera i merescuda victòria del Sallent fora de casa.

Amb aquesta victòria el Sallent fa un pas important per estalviar patiments per la classificació, res està fet però tenim ja 37 punts, a 9 del descens i a 10 de la promociò d’ascens, que en aquests moments l’ocupa el Sant Quirze que ens visita la setmana vinent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s