16 Maig. Jornada Futbol Femeni

Amb la intenció de promoure la pràctica del futbol entre les noies, avui s’ha presentat la jornada, que promoguda per la Federació Catalana de Futbol, convida a totes les noies de 6 a 16 anys a compartir un mati jugant a futbol. L’acte orientat a la premsa ha rebut però una bona colla d’aficionats que han seguit les intervencions del representant de la Federació Albert Garrofé, el Delegat del comarcal Esteve Olivella, l’alcalde de Sallent David Saldoni i el president del CE Sallent.

Aquesta activitat està pensada per a noies no practicants de futbol i que vulguin apropar-s’hi en un dia pensat especialment per a elles, però també és obert a les jugadores federades

Per tal de facilitar l’organització de l’acte es recomana a totes les assistents que omplenin la butlleta de inscripció, que poden portar el mateix dia o enviar al correu de la federació o fins i tot portar-lo al club.

image

Més informació i altres seus a la web de la Federació Catalana

També aprofitem per recordar que l’Escola de Futbol és oberta gratuïtament a tots els nens i nenes que vulguin iniciar-se a la pràctica del futbol. Per més informació a les dependències del club tots els dies a partir de les 17:00 h.

A nivell local volem agraïr a l’Ajuntament de la Vila de Sallent i a l’empresa Iberpotash-ICL la seva implicació en la promoció de la jornada de Futbol Femení.

Us hi esperem a TOTES!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s