Assemblea General Ordinària

El passat divendres va tenir lloc l’Assemblea General de l’entitat, que va comptar amb una nodrida assistència de socis. Aquesta va tenir lloc a la flamant i nova Sala Centenari amb la que s’ha dotat l’entitat.

Seguint l’ordre del dia es varen repassar els números de la passada temporada, i els de la propera, també es va procedir a comentar esportivament la temporada anterior i el que n’esperem de la que tot just comencem.

En l’apartat esportiu es va decidir mantenir la gratuïtat de l’Escola de Futbol, a nivell de futbol base es preveu formar un segon juvenil, i mantenir els dos cadets, també pensem incorporar un equip prebenjamí, i pel que fa a  la resta d’equips no es preveuen canvis i  seran els mateixos que la passada. Menció especial al Sallent B que seguirà un any mes competint amb un equip cada vegada més jove que esperem pugui lluitar de nou pels llocs capdavanters.

Es va comentar també que els dos alevins son molt competitius amb els quals no renunciem a un nou ascens, també l’infantil A tindrà un equip competitiu i pel que fa al descens del juvenil la passada temporada l’objectiu d’aquesta es recuperar la categoria perduda, i en un parell d’anys afiançar un juvenil a preferent.

image

Finalment es va passar al torn de precs i preguntes on els senyors socis varen expressar la seva opinió sobre determinats aspectes del club, com la necessitat de finalitzar la vorera que comunica el gol nord amb el lateral, ja que es una molèstia no tenir un lloc decent per passar, i amb l’afegit que suposa per a persones amb mobilitat reduïda, es van interessar també per la incorporació dels nous jugadors del primer equip.

Després de gairebé dues hores d’Assemblea el president va finalitzar l’Assemblea agraint el treball de la Junta, i desitjant tenir una bona temporada esportiva i econòmicament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s