Les Franqueses – Sallent, 0-0. Un punt per començar!

El Centre d’Esports, ahir dissabte, va arrencar un punt al difícil camp de Les Franqueses, un dels millors equips del curs passat, en l’inici del campionat de segona divisió catalana.

El Sallent va plantejar un partit molt seriós, amb un gran compromís dels jugadors que varen jugar oferin treball i sacrifici a l’equip sense buscar el lluïment personal, aquesta es la línia a seguir que ens ha de donar molts èxits aquesta temporada.

Les Franqueses tenia el domini territorial, però el Sallent l’esperava al seu camp, on una sólida defensa evitava els problemes a l’àrea de Putxi que ahir amb algunes intervencions de mèrit va ser clau per mantenir la porta a zero.

Un primer temps que va acabar sense patiments pel Centre d’Esports, i on s’hauria pogut avançar si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol, al nostre parer, legal a Marcel.

El segon temps el matx va dur el mateix tarannà però el Sallent quan robava la pilota sortia amb perill a la contra, però va faltar una mica de precisió en les passades finals per finalitzar en gol alguna de les contres.

Les Franqueses a la desesperada va tenir un parell d’opcions que Putxi va resoldre amb excel·lència i finalment ens varem endur un bon punt cap a casa que caldrà fer millor guanyant el Ripollet per la Festa Major.

El Sallent va formar amb el següents jugadors:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s