FELIU, Feliu Suñé Grilló

Feliu Suñé Grilló va venir al món a Sallent el 5 d’octubre del 1941.

Aficionat al futbol des de petit, als 15 anys entra a formar part de l’equip juvenil del Sallent, on hi va restar tres anys. Acabada aquesta etapa, va passar a l’equip titular, per anar, a continuació, a jugar amb el Cardona on hi va estar tota una temporada.

Durant aquesta època va ser cridat al servei militar i destinat a Girona on va instal.lar plenament la seva vida futbolística, empresarial i familiar.

El 1962 fitxa per l’Anglès i el 1964 entra a formar part del Girona on hi va restar fins la temporada 1967-68, sempre jugant de defensa.


Imatge d’un partit amb el CF Girona.

A continuació va jugar amb el Tossa de Mar per anar tot seguit al Palamós i retornar al Tossa on hi estaria durant quatre temporades més.

El 1975, després d’haver acabat la seva etapa de jugador, es va treure el títol d’entrenador regional de futbol.

El 1976 coneix la Penya Doble Set de Girona i entra a formar-hi part fent d’entrenador dels equips base, quedant-hi vinculat al llarg de nou temporades.

Després d’aquesta etapa va deixar d’entrenar, però la seva vinculació amb la Penya va continuar uns anys més. Bona prova d’això la tenim en què el Juliol del 1991, va estar guardonat amb l’ensenya d’or del Doble Set.

Des d’aleshores, la seva dedicació al futbol no ha estat tant plena i la seva tasca ha estat més encarrilada al món empresarial i a la vida familiar al complert.

El 7 de juny del 2002, Feliu és guardonat amb la MEDALLA DE L’ESPORT per la GENERALITAT DE CATALUNYA, en reconeixement dels seus mèrits contrets amb l’esport de les comarques gironines.

En els darrers anys i en l’actualitat forma part de l’Agrupació de Futbolistes Veterans del Girona i així no es desvincula del món del futbol.

Informació facilitada per Silvia Suñé. Mirarem de completar una mica més el seu pas per Sallent amb algunes fotografies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s