Els Cracks

Aquí hi figuren els jugadors formats al CE Sallent que han jugat a Primera o Segona divisió.

Si bé es cert que també han estat cracks i referent de molt sallentins els que han fet la seva vida esportiva al si de l’entitat, però al ser molts i a risc de deixar-nos gent no sortiran a aquesta llista.

Potser més endavant farem un recull d’alguns jugadors de les diferents époques a mode de nota breu per que en conegueu les principals virtuts i on jugaven, no se ja es veurà, encara que sempre es problemàtic pel risc de ferir susceptibilitats al deixar gent fora per que tots no els podem encabir.

  • Nota: Malgrat el que varem manifestar fa temps al començament d’aquesta entrada ens engresquem a triar 17 jugadors de diferents époques del club, el criteri que seguirem serà el de dispossar de fotografia del jugador a prou qualitat per publicar-la, i la de comptar amb consens dels membres de la Junta. Aquestes imatges a mode de galeria de jugadors històrics sortiran cada 15 dies durant la temporada 2010-2011, publicades als cartells del partit.
  • Nota 2: La temporada 2011-2012, seguirem amb la intenció de publicar 17 jugadors més. Podeu trobar tots els jugadors ordenats alfabèticament i per les décades en que van jugar aquí.

Eduard Vilalta

Manel Sató

Lluís Gonzalez

Gabri

Ruben Navarro

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s